Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο
Κανονικά διενεργούνται από τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου που τέθηκε σε ισχύ σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, όπου επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι που έφθαναν κατά τόπους και τα 9 μποφόρ. Το «Νήσος Μύκονος» θα αποπλεύσει σε λίγη ώρα από τη Σύρο μεταφέροντας τους 473 επιβάτες για τη Χίο και τη Μυτιλήνη.
Κανονικά διενεργούνται από τις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου που τέθηκε σε ισχύ σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, όπου επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι που έφθαναν κατά τόπους και τα 9 μποφόρ.
Το «Νήσος Μύκονος» θα αποπλεύσει σε λίγη ώρα από τη Σύρο μεταφέροντας τους 473 επιβάτες για τη Χίο και τη Μυτιλήνη.
To ταχύπλοο «Highspeed-5» θα αποπλεύσει επίσης από τη Σύρο και θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Μύκονος, Τήνος, Σύρος, Πειραιάς.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).