Πατέρας και γιος βρήκαν τραγικό θάνατο στη λίμνη Κερκίνη
Ένας 73χρονος και το 37χρονος γιος του βρήκαν τραγικό θάνατο το απόγευμα της Κυριακής στη λίμνη Κερκίνη. Το συμβάν έγινε γνωστό μετά την παρατεταμένη απουσία των δύο ανδρών. Το τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ποροϊών διενεργεί προανάκριση, ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις συγγενών των θυμάτων εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες δεν γνώριζαν κολύμπι.
Ένας 73χρονος και το 37χρονος γιος του βρήκαν τραγικό θάνατο το απόγευμα της Κυριακής στη λίμνη Κερκίνη. Το συμβάν έγινε γνωστό μετά την παρατεταμένη απουσία των δύο ανδρών.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, οι δύο άνδρες ξεκίνησαν το πρωίγια ψάρεμα στη λίμνη Κερκίνη χρησιμοποιώντας μία μεταλλική βάρκα. Οι ώρες περνούσαν, αλλά πατέρας και γιος δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής.
Οι σοροί τους βρέθηκαν στη λίμνη σε σημείο που το βάθος του νερού δεν ξεπερνούσε τα2,5 μέτρα, με τη μεταλλική βάρκα αναποδογυρισμένη.
Το τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ποροΐων διενεργεί προανάκριση, ενώ σύμφωνα με τις καταθέσεις συγγενών των θυμάτων εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες δεν γνώριζαν κολύμπι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί και ποιοι θα το λάβουν
- Μακροζωία: Πέντε διατροφικά πλάνα που χαρίζουν χρόνια ζωής
- Η ώρα των Ευρωπαίων Εισαγγελέων για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αποκάλυψη in: Εισαγγελική έρευνα για τα βίντεο σοκ με τις αιματηρές επιθέσεις στις φυλακές Κορυδαλλού – Το άγνωστο παρασκήνιο
- Υποκλοπές: Αμήχανος και εκτεθειμένος – η προβληματική εμφάνιση Δεμίρη στη Βουλή
- Συνταγή: Σπιτική μελόπιτα


