Αναβλήθηκε η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο στη Βέροια
Για την προσεχή Τετάρτη αναβλήθηκε η δίκη των οκτώ μελών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών ενός υποψηφίου βουλευτή της Πέλλας, που κατηγορούνται ότι ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ομάδα αντεξουσιαστών σε καφενείο της Βέροιας.
Για την προσεχή Τετάρτη αναβλήθηκε η δίκη των οκτώ μελών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών ενός υποψηφίου βουλευτή της Πέλλας, που κατηγορούνται ότι ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ομάδα αντεξουσιαστών σε καφενείο της Βέροιας.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας ενώπιον του οποίου επρόκειτο να δικαστούν το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι, έκανε δεκτό το αίτημά τους για αναβολή κι έτσι η υπόθεσή τους αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη. Ταυτόχρονα, το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους.
Οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις πράξεις της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Για την ίδια υπόθεση αναμένεται να δικαστεί την ίδια μέρα ο 53χρονος-θαμώνας του καφενείου που δέχθηκε επίθεση από τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση, απειλή και ψευδή καταμήνυση, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στο μεταξύ, ισχυρά ήταν τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία στην περιοχή γύρω από το δικαστικό μέγαρο της Βέροιας για την αποφυγή επεισοδίων.
Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί αντεξουασιαστές, αλλά η διαμαρτυρία τους ήταν ειρηνική και σ’ αυτό συνέβαλε η απουσία μελών της Χρυσής Αυγής.
Πάντως, οι οκτώ κατηγορούμενοι μετά το πέρας της διαδικασίας οδηγήθηκαν με όχημα της Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας από όπου αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής