Αναβλήθηκε η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο στη Βέροια
Για την προσεχή Τετάρτη αναβλήθηκε η δίκη των οκτώ μελών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών ενός υποψηφίου βουλευτή της Πέλλας, που κατηγορούνται ότι ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ομάδα αντεξουσιαστών σε καφενείο της Βέροιας.
Για την προσεχή Τετάρτη αναβλήθηκε η δίκη των οκτώ μελών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ αυτών ενός υποψηφίου βουλευτή της Πέλλας, που κατηγορούνται ότι ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ομάδα αντεξουσιαστών σε καφενείο της Βέροιας.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βέροιας ενώπιον του οποίου επρόκειτο να δικαστούν το μεσημέρι οι κατηγορούμενοι, έκανε δεκτό το αίτημά τους για αναβολή κι έτσι η υπόθεσή τους αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη. Ταυτόχρονα, το δικαστήριο ήρε την κράτησή τους.
Οι οκτώ κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις πράξεις της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της απειλής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.
Για την ίδια υπόθεση αναμένεται να δικαστεί την ίδια μέρα ο 53χρονος-θαμώνας του καφενείου που δέχθηκε επίθεση από τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εξύβριση, απειλή και ψευδή καταμήνυση, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στο μεταξύ, ισχυρά ήταν τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία στην περιοχή γύρω από το δικαστικό μέγαρο της Βέροιας για την αποφυγή επεισοδίων.
Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί αντεξουασιαστές, αλλά η διαμαρτυρία τους ήταν ειρηνική και σ’ αυτό συνέβαλε η απουσία μελών της Χρυσής Αυγής.
Πάντως, οι οκτώ κατηγορούμενοι μετά το πέρας της διαδικασίας οδηγήθηκαν με όχημα της Αστυνομίας στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας από όπου αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε δημόσια διαβούλευση ο Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Υπουργείο Εσωτερικών
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι
- Φάμελλος: Μόνο μια μεγάλη πολιτική δημοκρατική αλλαγή θα εξασφαλίσει μια προοδευτική Συνταγματική Αναθεώρηση
- Ευρώπη: Το 56% των πολιτών δηλώνει ότι δεν έχει πρόσβαση στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς – Στην Ελλάδα;
- To μέλλον της Google είναι agentic – Όλες οι ανακοινώσεις στο συνέδριο της εταιρείας
- Ζαχαρίας Κεσσές: Κάποια θύματα του Predator ντίλαραν με τις υποκλοπές το πολιτικό τους μέλλον, όλοι όσοι είναι στη λίστα, δεν τους ακούμπησε κανείς
- Κρήτη: Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. – Ναρκωτικά, όπλα και «διάλογοι-φωτιά» για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442