in.gr > Αυτοκίνητο > Ειδήσεις > Grand Prix του Καναδά 2012 – Οι δηλώσεις των πρώτων Sergio Perez: “Ξεκινώντας από την 15η θέση το τελευταίο, που σκεφτόμουν ήταν το Podium”
Το Grand Prix του Καναδά ολοκληρώθηκε στο Circuit Gilles Villeneuve, με ένα νέο πρωταγωνιστή όχι μόνο στην 1η αλλά και στις δύο άλλες θέσεις του podium.
Πως είδαν τον αγώνα; Ας δούμε τις δηλώσεις τους.
Lewis Hamilton (McLaren Mercedes) 1ος
«Απίθανο συναίσθημα, εδώ που κέρδισα το πρώτο μου Grand Prix είμαι νικητής και πάλι» είπε ο L. Hamilton και πρόσθεσε:
«Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά με τα pitstops και τη στρατηγική. Έμεινα έκπληκτος, που κατάφερα να πιέσω αλλά και να κρατήσω σε καλή κατάσταση τα ελαστικά».
Και κατέληξε: «Ήξερα πως αν νικούσα τον Fernando θα ήμουν πρώτος και αυτό έκανα. Η τακτική του ενός pit stop ήταν λανθασμένη. Αν την κάναμε θα μέναμε πίσω».
Romain Grosjean Lotus – Renault 2ος
«Ήταν μια σπουδαία ημέρα για την ομάδα. Ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας και η στρατηγική μας ήταν τέλεια. Δεν ήταν εύκολος αγώνας, αλλά ήμασταν επιθετικοί και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα» είπε.
Και πρόσθεσε:»Χθες ήμουν λίγο απογοητευμένος αλλά μάθαμε πολλά από την Παρασκευή και το Σάββατο, και αυτό απέδωσε σήμερα. Δεν ήταν εύκολο να διατηρήσουμε το δεύτερο σετ ελαστικών αλλά τελικά έγινε».
«Είναι φανταστικό που τερμάτισα στη 2η θέση στον πρώτο μου αγώνα στο Μόντρεαλ, ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πρώτος. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα γι’ αυτό το εξαιρετικό 3ήμερο».
Sergio Perez (Sauber – Ferrari) 3ος
«Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινάς 15ος το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πως θα τερματίσεις στο podium,» δήλωσε ο S. Perez και πρόσθεσε:
«Τα δύο stint των ελαστικών μας ήταν καλά. Στο πρώτο οδήγησα επιθετικά και στο δεύτερο πιο συντηρητικά. Κάνοντας όλα αυτά τα προσπεράσματα είδα πως η φθορά των ελαστικών δεν ήταν σημαντική. Έτσι προς το τέλος ανέβασα και πάλι το ρυθμό μου.»
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.