Ο Λούις Χάμιλτον κατέκτησε το Γκραν Πρι του Καναδά
Ο Λιούις Χάμιλτον αναδείχτηκε νικητής στο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα στον Καναδά. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren έγινε ο έβδομος διαφορετικός οδηγός που πέρασε πρώτος τη γραμμή του φίνις σε ισάριθμα γκραν πρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος φέτος. Ο Γάλλος Ρομέν Γκροζάν με Lotus ήταν δεύτερος (κορυφαία επίδοση στην καριέρα του) και ο Μεξικανός Σέρχιο Πέρες τρίτος με Sauber.
Ο Λιούις Χάμιλτον αναδείχτηκε νικητής στο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα στον Καναδά.
Ο Βρετανός οδηγός της McLaren έγινε ο έβδομος διαφορετικός οδηγός που πέρασε πρώτος τη γραμμή του φίνις σε ισάριθμα γκραν πρι του παγκόσμιου πρωταθλήματος φέτος.
Ο Γάλλος Ρομέν Γκροζάν με Lotus ήταν δεύτερος (κορυφαία επίδοση στην καριέρα του) και ο Μεξικανός Σέρχιο Πέρες τρίτος με Sauber.
Περισσότερα ΕΔΩ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Κατρίνης: Δεν συνιστά εξωτερική πολιτική η σιωπή, η αμηχανία και η αποδοχή τετελεσμένων που επιδεινώνουν τη θέση της χώρας
- Εκλογές την άνοιξη, επιμένει ο Μητσοτάκης – Θέλει να διαπραγματευτεί άλλο ένα «Ταμείο Ανάκαμψης»
- Ακόμη περισσότερα στρατεύματα θα χρειαστούν οι ΗΠΑ για τον έλεγχο του Ορμούζ – Μεγάλο το ρίσκο για τον Τραμπ
- Προσωρινή διακοπή των φορτώσεων πετρελαίου από το Ιράκ, αφού drone χτύπησε δεξαμενόπλοιο στη Βασόρα
- Δουδωνής για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το αφήγημα των βουλευτών – «αθώων περιστερών» κατέρρευσε σήμερα με κρότο

