
Επιστρέφει τον Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Χριστοφιδέλης μετά την συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η υπογραφή των συμβολαίων.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Χριστοφιδέλης μετά την συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η υπογραφή των συμβολαίων.
Ο 35χρονος διεθνής ακραίος έπειτα από το πέρασμά του από Παναθηναϊκό και Ηρακλή επιστρέφει στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε πολλούς τίτλους και διακρίσεις και που αγάπησε πολύ, αλλά παράλληλα πικράθηκε αρκετά και με τον τρόπο που έφυγε.
Οι «ερυθρόλευκοι» συζητάνε με τους Στεφάνου και Γκαρά προκειμένου να καλύψουν τη θέση του λίμπερο, με τον πρώτο να είναι πιο κοντά σε συμφωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σκύλος: «Έλα»… και εκείνος δεν έρχεται! – Μια κλασική ιστορία που έχει την εξήγησή της
- Μπιλμπάο – ΠΑΟΚ: Να γράψει Ιστορία θέλει ο Δικέφαλος του Βορρά
- Τσουκαλάς: Η εισαγγελία του ΑΠ δεν αξιολόγησε τη δήλωση Ντίλιαν – Γι΄ αυτό θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην εξεταστική
- Ευρωκοινοβούλιο: «Μόνο το ναι σημαίνει ναι» – Προς ενιαίο ορισμό του βιασμού στην ΕΕ
- Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης με τον ανιψιό του δημιούργησαν μία συμμορία στο Μαξίμου για να επηρεάζουν τη Δικαιοσύνη
- NBA: Πέρασαν οι Σπερς, έμειναν «ζωντανοί» οι Σίξερς (vids)


