Ο Μπίλεκ πιστεύει ότι η Τσεχία θα ξεπεράσει το σοκ της τεσσάρας
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, επόμενης αντιπάλους της εθνικής Ελλάδας στους ομίλους του EURO 2012 δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μπορέσει να ξεπεράσει την κακή πρεμιέρα (4-1 από τη Ρωσία) και θα διορθώσει τις εντυπώσεις στα επόμενα ματς.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τσεχίας, επόμενης αντιπάλους της εθνικής Ελλάδας στους ομίλους του EURO 2012 δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα μπορέσει να ξεπεράσει την κακή πρεμιέρα (4-1 από τη Ρωσία) και θα διορθώσει τις εντυπώσεις στα επόμενα ματς.
«Αυτό το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό για τη Ρωσία. Οι Ρώσοι διαθέτουν
εξαιρετική τεχνική και όπως μας απέδειξαν σήμερα είναι μία πολύ δυνατή
ομάδα. Παρά την απογοήτευση, η ομάδα μου είναι ικανή να ξεπεράσουν αυτή
τη βαριά ήττα και στα εναπομείναντα παιχνίδια του Α΄ ομίλου θα
διορθώσουν για την κακή πρεμιέρα» είπε χαρακτηριστικά.
Από την άλλη πλευρά ο Μλντικ Ανβτοκατ, προπονητής της Ρωσίας έδιξε ανικανοποίητος: «Επιλέξαμε να αποφύγουμε τη σκληρή προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αφού αν το κάναμε οι παίκτες δεν θα μπορούσαν να τρέξουν. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα της υγείας και τώρα βλέπετε τα οφέλη. Τέσσερα γκολ σε μία διεθνή διοργάνωση είναι πολλά. Στην πραγματικότητα πάντως θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει ακόμη περισσότερες φορές. Υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
- Παράπονα του προπονητή της Ναϊμέγκεν από τη διοίκηση για τον μεταγραφικό σχεδιαμό
- LIVE: Ο μεγάλος τελικός του World Cup πόλο Ελλάδα – Ουγγαρία
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442