Η αποφόρτιση των διεθνών και η ανάκριση Σαλπιγγίδη μέσω twitter
Ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να αποφορτίσει τους διεθνείς ύστερα από τη συναρπαστική πρεμιέρα με την Πολωνία αφηνοντας τους μετά το πρωινό ελεύθερους. Ετσι οι Ελληνες παίκτες είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν στην Πολωνία.
Ο Φερνάντο Σάντος θέλησε να αποφορτίσει τους διεθνείς ύστερα από τη συναρπαστική πρεμιέρα με την Πολωνία αφηνοντας τους μετά το πρωινό ελεύθερους.
Ετσι οι Ελληνες παίκτες είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες ώρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα που ταξίδεψαν στην Πολωνία.
Κάποιοι, βέβαια, έμειναν στα δωμάτιά τους για να ξεκουραστούν, καθώς δεν ταξίδεψαν στην Πολωνία μέλη των οικογενειών τους.
Ρωτήστε τον Σάλπι
Στις ερωτήσεις οπαδών από όλο των κόσμο μέσω του twitter της UEFA θα απαντήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης!
Συγκεκριμένα οι φίλαθλοι μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους μέσω στον λογαριασμό #AskSalpingidis ως τις 23:00 του Σαββάτου και ο 31 ετών επιθετικός του ΠΑΟΚ θα δώσει τις απαντήσεις του.
* Η Εθνική και κάθε ομάδα που συμμετέχει στο τουρνουά δεν μπορεί νʼ αντικαταστήσει ποδοσφαιριστή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Έτσι, μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, η Ελλάδα θα συνεχίσει στο τουρνουά με 22 παίκτες.
** Δεν έχει δικαίωμα ένστασης η Εθνική για τα λάθη του Καρμπάγιο στο χθεσινό (8/6) ματς. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν έδειχνε κάρτα σε λάθος παίκτη, κάτι τι οποίο δεν ισχύει στην περίπτωση του Παπασταθόπουλου. Ενδεχομένως, όμως, να διεκδικήσει την σιωπηρή τιμωρία του και να μην σφυρίξει ξανά μέχρι το τέλος του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Το Ισραήλ κήρυξε «ζώνη πολέμου» τις περιοχές νότια του ποταμού Ζαχράνι – Ευρείες εντολές εκκένωσης
- Ο Τραμπ απειλεί και το Ομάν για το Ορμούζ – Να συμπεριφερθείτε όπως όλοι ή θα σας ανατινάξουμε
- Η σπείρα Χιλιανών διαρρηκτών που έκαναν «τουρισμό» στην Αθήνα – Πώς έκλεψαν ρολόγια αξίας 1,5 εκατ. ευρώ από γνωστό εφοπλιστή
- Γαλλία: Τριάντα πέντε άνθρωποι θέλουν να γίνουν πρόεδροι – Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;
- Μεξικό: Ξεκινούν διαπραγματεύσεις για την αναθεώρηση της εμπορικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Ράγιο Βαγιεκάνο





