Πτώση της βιομηχανικής παραγωγής κατά 2,2% τον Απρίλιο
Μείωση 2,2% κατέγραψε σε ετήσια βάση η βιομηχανική παραγωγή τον Απρίλιο, έναντι μείωσης 10,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010. Την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου, το βιομηχανικό προϊόν παρουσίασε μείωση κατά 6,3%, έναντι μείωσης 7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2011 προς το 2010.
Μείωση 2,2% κατέγραψε σε ετήσια βάση η βιομηχανική παραγωγή τον Απρίλιο, έναντι μείωσης 10,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο μέσος Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής της περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου 2012, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο Δείκτη της περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου 2011, παρουσίασε μείωση κατά 6,3%, έναντι μείωσης 7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.
Η μείωση της βιομηχανικής παραγωγής κατά 2,2% τον Απρίλιο 2012, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2011, οφείλεται στην μείωση του Δείκτη Παραγωγής Μεταποιητικών Βιομηχανιών κατά 2,3% και ειδικότερα στην υποχώρηση του Δείκτη Παραγωγής Ηλεκτρισμού κατά 4,6% και στην πτώση του Δείκτη Παροχής Νερού κατά 1,0%.
Ομοίως, η πτώση του Γενικού Δείκτη Βιομηχανικής Παραγωγής κατά 6,3% της περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου 2012, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη της περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου 2011, οφείλεται στη μείωση του Δείκτη Παραγωγής Ορυχείων-Λατομείων κατά 1,5%, στη μείωση του Δείκτη Παραγωγής Μεταποιητικών Βιομηχανιών κατά 7,4% και στην υποχώρηση του Δείκτη Παραγωγής Ηλεκτρισμού κατά 5,1%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ
- Θεσσαλονίκη: Σκληρή ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο Ωραιόκαστρο – Νέα μηνύματα 112
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
- Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Αναφορές ότι οι φλόγες έχουν τυλίξει κατοικίες και βιομηχανικές μονάδες [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ δηλώνει ότι ο Νετανιάχου «ξέρει ποιος είναι το αφεντικό»
- Άνοιξε το σκορ η Γαλλία με πέναλτι του Εμπαπέ (vid)