Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο στην Κανταχάρ του Αφγανιστάν
Επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο κοντά στην πόλη Κανταχάρ του Αφγανιστάν, είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 21 άνθρωποι, ανέφερε η τοπική αστυνομία στο BBC. Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση που σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης.
Επίθεση βομβιστή αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο κοντά στην πόλη Κανταχάρ του Αφγανιστάν, είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 21 άνθρωποι, ανέφερε η τοπική αστυνομία στο BBC.
Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας δήλωσε ότι οδηγοί που προμηθεύουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ συγκεντρώνονταν στο ξενοδοχείο.
Τουλάχιστον 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση που σημειώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης.
Ο βομβιστής αυτοκτονίας επέβαινε σε μοτοσικλέτα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 36χρονος για επίθεση εναντίον 41χρονου με εξάρτημα ψαρέματος
- Συγκινήθηκε στο «αντίο» του ο Ντεσάν: «Δύο, τρία μηνύματα με έκαναν να κλάψω – Θα μου λείψει η Εθνική» (vid)
- Ουκρανία: Μαίνεται η πολιτική κρίση – Γιατί βρίσκεται στο στόχαστρο των διαδηλωτών ο αρχιστράτηγος Σίρσκι
- Προβλήματα σύνδεσης στο Facebook – Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες για «μη διαθέσιμη» σελίδα
- Τούχελ: «Η Αγγλία έχτισε περισσότερα σε όλο το Μουντιάλ από όσα έχασε σε 30 λεπτά»
- Οι πρώτοι ινφλουένσερ στον κόσμο ήταν Γάλλοι, εμφανίστηκαν μετά την Επανάσταση και «μπέρδεψαν» τις τάξεις
