Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφθηκες όταν έμαθες ότι επιλέχθηκε η επιθυμία σου;
Αρχικά δεν το πίστεψα γιατί δεν σκαφτόμουν ποτέ ότι μέσα από χιλιάδες αιτήματα θα επιλεγόταν το δικό μου! Όταν όμως είδα την επιθυμία μου να παίρνει σάρκα και οστά τότε συνειδητοποίησα πως τίποτα δεν είναι ανέφικτο ακόμα και όταν πρόκειται για έναν τόσο μεγάλο οργανισμό όπως η COSMOTE.

Τι αποκόμισες από αυτήν τη δράση;

Μέσα από την ενεργεία που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της COSMOTE αλλά και των τόσων εθελοντών που ήρθαν να βοηθήσουν με όλη τους τη χαρά, κατάλαβα πως ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας υπάρχει τόσος κόσμος που όχι μόνο ελπίζει, αλλά προσπαθεί ενεργά για το καλύτερο. Νομίζω πως αυτό πρέπει να γίνει παράδειγμα σε όλους μας. Ο ανιδιοτελής εθελοντισμός. Αυτό που αποκόμισα από όλο αυτό το διάστημα ήταν πολλά συναισθήματα καθώς για μένα είναι ότι πιο όμορφο να μπορείς να δίνεις χαρά στους γύρω σου με όποιο τρόπο μπορείς και χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Ο καθένας μας θα μπορούσε να είναι σε τέτοια θέση.

Έγιναν όλα όπως τα είχες φανταστεί;
Ειλικρινά στην αρχή δεν ήξερα τι να περιμένω. Στην πορεία όμως είδα τα πράγματα να εξελίσσονται πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου. Την πρώτη μέρα λειτουργιάς του προγράμματος αλληλεγγύης στην οικογένεια ήμουν στο κτήριο και είδα τις πρώτες οικογένειες να έρχονται. Μου έκανε εντύπωση με πόση αξιοπρέπεια χειρίζονταν την όλη διαδικασία οι άνθρωποι του Κ.Υ.Α.Δ.Α και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι’αυτο , όπως και στον πρόεδρο, τον κύριο Αποστολόπουλο που κάνει τα αδύνατα δυνατά και πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση. Είναι περιττό να περιγράψω την ικανοποίηση και τη συγκίνηση που ένιωσα!

Θα παρότρυνες τους νέους της ηλικίας σου να συμμετάσχουν σε παρόμοιες ενέργειες και γιατί;
Θεωρώ πως πρέπει να γίνει τρόπος ζωής ο εθελοντισμός ανεξαρτήτως ηλικίας. Στην ενέργεια που πραγματοποιήθηκε ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις ανθρώπους πενήντα και εξήντα χρονών, μέχρι και παιδάκια 10 χρονών που ήρθαν με τους γονείς τους για να βοηθήσουν! Στις δύσκολες μέρες που περνάμε αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιβιώσουμε σαν πολιτισμένη κοινωνία ο ένας να βοηθά τον άλλο. Όταν αυτό συμβαίνει, τότε τα όποια προβλήματα, φαίνονται πολύ μικρότερα!

Πώς σε επηρέασε την καθημερινότητά σου η δημοσιότητα που ήρθε μετά από αυτήν την ενέργεια;
Αυτό είναι κάτι παροδικό και δεν με έχει επηρεάσει καθόλου. Εξάλλου η δημοσιότητα πρέπει να ανήκει στην ενέργεια που πραγματοποιήθηκε αλλά και στους τόσους ανθρώπους που βοήθησαν. Στους ανθρώπους της COMSOTE, της bold ogilvy, στους εθελοντές και στους ανθρώπους του Κ.Υ.Α.Δ.Α που πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και όλη τους την αγάπη για να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα.

Μπες στη σελίδα της COSMOTE στο FACEBOOK και πες κι εσύ τι θα ήθελες να κάνεις για να γίνει ο κόσμος γύρω μας καλύτερος

in.gr