Παράταση και στην προθεσμία αδειοδότησης υφιστάμενων αρδευτικών γεωτρήσεων
Έως τις 17 Δεκεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών από τους αγρότες σε ό,τι αφορά στη χορήγηση άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις. Η σχετική κοινή υπουργική απόφαση, υπεγράφη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Μαραβέγια και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γρ.Τσάλτα.
Έως τις 17 Δεκεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή δικαιολογητικών από τους αγρότες σε ό,τι αφορά στη χορήγηση άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού από αρδευτικές γεωτρήσεις.
Η σχετική κοινή υπουργική απόφαση, υπεγράφη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Μαραβέγια και τον υπουργό Περιβάλλοντος Γρ.Τσάλτα.
Σύμφωνα με τον κ. Μαραβέγια, η προθεσμία έληγε στις 16 Ιουνίου, ωστόσο, λόγω των εκλογών και του γεγονότος ότι μεγάλο μέρος των αγροτών δεν είχε ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ενέργειες, κρίθηκε απαραίτητο να δοθεί μια ακόμα παράταση.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων