Στις 13 Ιουνίου η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΔΗΜΑΡ
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8:00 το βράδυ, ανακοίνωσε το κόμμα. Ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης θα μιλήσει στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Ερμού δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού.
Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8:00 το βράδυ, ανακοίνωσε το κόμμα.
Ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης θα μιλήσει στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Ερμού δίπλα στο σταθμό του Ηλεκτρικού.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).