Συνελήφθη ο φίλος της 27χρονης που μαχαιρώθηκε στην Κάλυμνο
Ένας 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην Κάλυμνο ως ο δράστης της δολοφονίας 27χρονης η οποία μεταφέρθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο του νησιού και, όπως διαπιστώθηκε, έφερε 18 μαχαιριές στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα. Σε βάρος του 39χρονου, στο σπίτι του οποίου στην περιοχή Φλασκάς διέμενε η 27χρονη, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Ένας 39χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην Κάλυμνο ως ο δράστης της δολοφονίας 27χρονης η οποία μεταφέρθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο του νησιού και, όπως διαπιστώθηκε, έφερε 18 μαχαιριές στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.
Σε βάρος του 39χρονου, στο σπίτι του οποίου διέμενε η 27χρονη, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα τους τελευταίους μήνες διέμενε μαζί με 39χρονο, ο οποίος είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και μεταφέρθηκε επίσης στο ίδιο νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς έφερε τραύμα από μαχαίρι στην παλάμη του χεριού του.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά υποστήριξε πως η 27χρονη είχε αυτοκτονήσει.
Σε έρευνα που έγινε παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ένας σουγιάς με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών που έφερε ίχνη αίματος
Ένα γυάλινο αντικείμενο το οποίο έφερε ίχνη αίματος
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων