Για το χάλκινο η Εθνική πόλο γυναικών μετά την ήττα από τις ΗΠΑ
Την ήττα με 7-6 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στον ημιτελικό του World League με αντίπαλο τις ΗΠΑ στην πόλη Τσανκτσού της Κίνας. Έτσι, οι παίκτριες του Μορφέση θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό με αντίπαλο την οικοδέσποινα Κίνα για το χάλκινο μετάλλιο.
Την ήττα με 7-6 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στον ημιτελικό του World League με αντίπαλο τις ΗΠΑ στην πόλη Τσανκτσού της Κίνας. Έτσι, οι παίκτριες του Μορφέση θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό με αντίπαλο την οικοδέσποινα Κίνα για το χάλκινο μετάλλιο.
Η εθνική μπήκε δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο όπου προηγήθηκε με 3-2 χάρη και μάλιστα στην έναρξη του δεύτερου τα γκολ των Ασημάκη και Μανωλιουδάκη ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-2.
Όμως η Εθνική δέχθηκε δύο γκολ στο τέλος του δεκαλέπτου το οποίο έληξε υπέρ της Ελλάδας με 5-4.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν κακό για την Ελλάδα που το έχασε με 3-0. Οι ΗΠΑ ισοφάρισαν αρχικά με τη Μάθιουσον σε 5-5 και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 7-5 χάρη σε τέρματα των Βίλα και Γουένγκερ.
Στην τελευταία περίοδο η εθνική μείωσε με την Ψούνη σε 7-6, 1:52 πριν από το τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει τη νίκη.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 0-3, 1-0.
Στον άλλον ημιτελικό η Αυστραλία κέρδισε την Κίνα με 9-7.
Την Κυριακή η εθνική ομάδα θα παίξει με την Κίνα στις 10.40πμ, ώρα Ελλάδας στον μικρό τελικό για το χάλκινο μετάλλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δασμοί: Εντονες αντιδράσεις για την επιβολή τους από τις ΗΠΑ σε 60 χώρες
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών


