Τις Βρυξέλλες επισκέπτεται την Κυριακή ο Φώτης Κουβέλης
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επισκέπτεται την Κυριακή τις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ και με πολιτικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου. «Θα προβάλλω τις θέσεις της χώρας, θα προβάλλω την ανάγκη επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής έως το τέλος του 2017, για να ανασάνουν οι πολίτες», αναφέρει σε δήλωσή του.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επισκέπτεται την Κυριακή τις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ και με πολιτικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου.
«Θα προβάλλω τις θέσεις της χώρας, θα προβάλλω την ανάγκη επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής έως το τέλος του 2017, για να ανασάνουν οι πολίτες», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κουβέλης.
Όπως υπογραμμίζει θα ζητήσει την ευρωπαϊκή εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων, θα μιλήσει συγκεκριμένα για τα θέματα της ανάπτυξης και της ανεργίας και θα δείξει ότι υπάρχει υπεύθυνη Αριστερά στην Ελλάδα, που με το καθαρό της πρόγραμμα κερδίζει συμμάχους για τη χώρα.
«Η μάχη για την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», είπε ο κ. Κουβέλης, «η μάχη για τη σταδιακή απαγκίστρωση από τους όρους και τις δεσμεύσεις του, ο αγώνας για να είναι σταθερά η Ελλάδα στο ευρώ και να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα είναι ο δικός μας αγώνας» υπογραμμίζοντας πως η ΔΗΜΑΡ δίνει αυτόν τον αγώνα κάθε στιγμή παντού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Νίκη στη Λεωφόρο για χίλιους λόγους…
- Ουκρανία: Δεκαεξάχρονος νεκρός σε επίθεση στο Τσερνίχιβ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Τρεις συλλήψεις για την παράσυρση της 16χρονης – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
- Η επίτευξη συμφωνίας με τις ΗΠΑ είναι ακόμη μακριά, λέει το Ιράν – Ένταση με πυρά σε πλοία στα κλειστά στενά του Ορμούζ
- Βγες από την παγίδα του people-pleasing: Πες «όχι» χωρίς ενοχές
- Της βυθισμένης στα σκάνδαλα κυβέρνησης, της φταίνε οι θεσμοί

