Τις Βρυξέλλες επισκέπτεται την Κυριακή ο Φώτης Κουβέλης
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επισκέπτεται την Κυριακή τις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ και με πολιτικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου. «Θα προβάλλω τις θέσεις της χώρας, θα προβάλλω την ανάγκη επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής έως το τέλος του 2017, για να ανασάνουν οι πολίτες», αναφέρει σε δήλωσή του.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, επισκέπτεται την Κυριακή τις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ και με πολιτικές δυνάμεις του Ευρωκοινοβουλίου.
«Θα προβάλλω τις θέσεις της χώρας, θα προβάλλω την ανάγκη επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής έως το τέλος του 2017, για να ανασάνουν οι πολίτες», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κουβέλης.
Όπως υπογραμμίζει θα ζητήσει την ευρωπαϊκή εγγύηση των τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων, θα μιλήσει συγκεκριμένα για τα θέματα της ανάπτυξης και της ανεργίας και θα δείξει ότι υπάρχει υπεύθυνη Αριστερά στην Ελλάδα, που με το καθαρό της πρόγραμμα κερδίζει συμμάχους για τη χώρα.
«Η μάχη για την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου», είπε ο κ. Κουβέλης, «η μάχη για τη σταδιακή απαγκίστρωση από τους όρους και τις δεσμεύσεις του, ο αγώνας για να είναι σταθερά η Ελλάδα στο ευρώ και να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα είναι ο δικός μας αγώνας» υπογραμμίζοντας πως η ΔΗΜΑΡ δίνει αυτόν τον αγώνα κάθε στιγμή παντού.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα