Λατινικά, Χημεία και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται την Παρασκευή
Στα λατινικά, την χημεία και την ανάπτυξη εφαρμογών εξετάζονται την Παρασκευή οι μαθητές των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδα Α’) στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων. Το in.gr θα μεταδίδει μετά τη λήξη των εξετάσεων τις απαντήσεις των θεμάτων σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες».
Στα λατινικά, την χημεία και την ανάπτυξη εφαρμογών εξετάζονται την Παρασκευή οι μαθητές των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδα Α’) στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές της θεωρητικής κατεύθυνσης εξετάζονται στα λατινικά, οι της θετικής κατεύθυνσης στη χημεία και της τεχνολογικής κατεύθυνσης στην ανάπτυξη εφαρμογών. Το in.gr θα μεταδίδει μετά τη λήξη των εξετάσεων τις απαντήσεις των θεμάτων σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «Ορίζοντες».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα