Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Από το ΕΒΕΑ παρουσιάζει ο Αντ.Σαμαράς το οικονομικό πακέτο της ΝΔ

Από το βήμα του ΕΒΕΑ το απόγευμα της Πέμπτης, και όχι από το Ζάππειο, αναμένεται να παρουσιάσει ο Αντώνης Σαμαράς τις θέσεις της ΝΔ για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, επικεντρώνοντας ουσιαστικά την αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της οικονομίας. Τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να προβάλει ένα πακέτο αλλαγών στη δανειακή σύμβαση, οι οποίες μπορούν να προωθηθούν άμεσα, και να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που, κατά τη ΝΔ, οδηγούν τη χώρα εκτός Ευρωζώνης.

Από το βήμα του ΕΒΕΑ το απόγευμα της Πέμπτης, και όχι από το Ζάππειο, αναμένεται να παρουσιάσει ο Αντώνης Σαμαράς τις θέσεις της ΝΔ για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, επικεντρώνοντας ουσιαστικά την αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της οικονομίας.

Τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θέλει να προβάλει ένα πακέτο αλλαγών στη δανειακή σύμβαση, οι οποίες μπορούν να προωθηθούν άμεσα, και να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που, κατά τη ΝΔ, οδηγούν τη χώρα εκτός Ευρωζώνης.

Σύμφωνα με Τα Νέα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα επαναφέρει στο προσκήνιο τα κεντρικά σημεία του προγράμματος που είχε παρουσιαστεί τον περασμένο μήνα στο Ζάππειο.

Ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επικεντρωθεί στη μείωση των φορολογικών συντελεστών, στα μέτρα ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής (αύξηση του χρόνου χορήγησης επιδόματος ανεργίας στα δύο έτη, στήριξη των δανειοληπτών με αναπροσαρμογή του χρόνου αποπληρωμής των δανείων τους κ.ά.), καθώς και στην προώθηση αναπτυξιακών μέτρων (μέσω ΕΣΠΑ κ.λπ.).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024