Η Χρυσή Αυγή στήνει σκηνικά τρόμου στις γειτονιές, καταγγέλλει η ΔΗΜΑΡ
Τα πυρά της κατά της Χρυσής Αυγής στρέφει η Δημοκρατική Αριστερά κατηγορώντας την ότι «στήνει στις γειτονιές της Αθήνας και στην περιφέρεια της χώρας σκηνικό έντασης και τρόμου». «Είναι προφανώς ότι ψάχνουν ευκαιρία για νέα Πάτρα. Μαχαιρώνουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους, αυτοδικούν και τρομοκρατούν με καταδρομικές επιχειρήσεις» επισημαίνει, τονίζοντας πως η Πολιτεία δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι απούσα.
Τα πυρά της κατά της Χρυσής Αυγής στρέφει η Δημοκρατική Αριστερά κατηγορώντας την ότι «στήνει στις γειτονιές της Αθήνας και στην περιφέρεια της χώρας σκηνικό έντασης και τρόμου».
«Είναι προφανώς ότι ψάχνουν ευκαιρία για νέα Πάτρα. Μαχαιρώνουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους, αυτοδικούν και τρομοκρατούν με καταδρομικές επιχειρήσεις» επισημαίνει η Δημοκρατική Αριστερά σε ανακοίνωσή της, τονίζοντας πως η Πολιτεία δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι απούσα.
«Οφείλει να κάνει το καθήκον της και να προστατέψει τους πολίτες. Καλούμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να δώσουν με την ψήφο τους την απάντηση στη βία» καταλήγει η Δημοκρατική Αριστερά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Με αυτό σκότωσα τον Βίκτορ Χάρα»: Πώς ένα έγκλημα της χούντας του Πινοσέτ στοίχειωσε τη Χιλή για μισό αιώνα
- Η ύβρις του Κρίστοφερ Νόλαν
- Σκύλος και υψηλές θερμοκρασίες: 6+1 ερωτήσεις και οι «καυτές» απαντήσεις τους που οφείλετε να γνωρίζετε
- Οι πρώτες 24 ώρες του Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι: Η φωτογραφία στο άγαλμα του Γουέιντ και οι συναντήσεις με Σπόελστρα, Ράιλι (vid)
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της ιατρικής (Μέρος ΙΑ’)
- Οι πυρκαγιές στην Ευρώπη μπορεί να διαρκέσουν εβδομάδες – Αγώνας δρόμου πριν τον νέο καύσωνα





