Εμμονή να μοίαζει με μέλος της «Άριας φυλής» είχε ο Μπρέιβικ
Τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ απασχολούσε πολύ η εμφάνισή του, δήλωσε ένας παλιός του φίλος στο δικαστήριο στο Όσλο. Είχε κάνει πλαστική, προκειμένου να μοιάζει περισσότερο ως μέλος της «Αρίας φυλής», χρησιμοποιούσε πούδρα στο πρόσωπό του και τον απασχολούσε διαρκώς πώς ήταν τα μαλλιά του, κατέθεσε ο άνδρας.
Τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ απασχολούσε πολύ η εμφάνισή του, δήλωσε ένας παλιός του φίλος στο δικαστήριο στο Όσλο.
Είχε κάνει πλαστική, προκειμένου να μοιάζει περισσότερο ως μέλος της «Αρίας φυλής», χρησιμοποιούσε πούδρα στο πρόσωπό του και τον απασχολούσε διαρκώς πώς ήταν τα μαλλιά του, κατέθεσε ο άνδρας.
Ο Μπρέιβικ έχει δηλώσει ότι έκανε πλαστική στη μύτη του, μετά από επίθεση που δέχθηκε από έναν άνδρα από το Πακιστάν. Ωστόσο, ο παλιός φίλος του κατέθεσε ότι δεν θυμάται τέτοια επίθεση.
Είναι ένας από τους τέσσερις φίλους του Μπρέιβικ που αναμένεται να καταθέσουν στο δικαστήριο.
Μετά από αίτημά τους, ο Νορβηγός που έχει παραδεχθεί πως σκότωσε 77 άτομα στις 22 Ιουλίου του 2011, δεν θα είναι παρών στο δικαστήριο, στη διάρκεια της κατάθεσής τους.
Ο άνδρας που κατέθεσε την Τρίτη είναι πυροσβέστης και σύμφωνα με τα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης ήταν ένας από εκείνους που έσπευσαν στο κέντρο του Όσλο μετά τη βομβιστική επίθεση που πραγματοποίησε ο Μπρέιβικ κοντά σε κυβερνητικά κτίρια, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν οκτώ άτομα.
Ο άνδρας δήλωσε ότι ο Μπρέιβικ ήταν πάντα καλός μαζί του και πολύ έξυπνος. «Μου άρεσε η παρέα του» είπε.
Η δίκη του Μπρέιβικ αναμένεται να διαρκέσει έως τα τέλη Ιουλίου.
Εάν ο Νορβηγός κριθεί ψυχασθενής, τότε θα οδηγηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Εάν όχι, τότε θα φυλακιστεί.
Σε αυτή την περίπτωση αντιμετωπίζει έως 21 χρόνια κάθειρξης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- «Ελλάδα του 2035 με καθαρή πολιτική ματιά» – Το δεύτερο βίντεο στη σειρά «ΠΑΣΟΚ… άρα OnAir»
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442