Καθαρά κέρδη 39,4 εκατ. ευρώ για την Motor Oil στο πρώτο τρίμηνο του 2012
Στα 39,4 εκατ. ευρώ περιορίστηκαν τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Motor Oil στο πρώτο τρίμηνο του 2012, έναντι κερδών 62,72 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Παράλληλα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 2,303 δισ. ευρώ, έναντι 1,824 δισ. το πρώτο τρίμηνο του 2011.
Στα 39,4 εκατ. ευρώ περιορίστηκαν τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Motor Oil στο πρώτο τρίμηνο του 2012, έναντι κερδών 62,72 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.
Παράλληλα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 2,303 δισ. ευρώ, έναντι 1,824 δισ. το πρώτο τρίμηνο του 2011.
Τα κέρδη προ φόρων περιορίστηκαν στα 50,24 εκατ. ευρώ στο τρίμηνο, από 70,26 εκατ. το προηγούμενο έτος.
Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών και επενδυτικών αποτελεσμάτων του ομίλου, διαμορφώθηκαν στα 70,46 εκατ. ευρώ, έναντι 93,11 εκατ. το 2011.
Για τη χρήση 2011 η Motor Oil θα διανείμει μέρισμα 0,40 ευρώ/μετοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442