Χωρίς Σίσκιν η Ρωσία στο EURO 2012
Ο Ρόμαν Σίσκιν θα χάσει την τελική φάση του EURO 2012, καθώς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο Ρόμαν Σίσκιν θα χάσει την τελική φάση του EURO 2012, καθώς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο 25χρονος άσος της Λοκομοτίβ Μόσχας είναι ο δεύτερος Ρώσος αμυντικός που θα χάσει τη διοργάνωση, μετά τον Βασίλι Μπερεζούτσκι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο προπονητής της εθνικής Ρωσίας, Ντικ Άντβοκαατ, δήλωσε ότι δεν θα καλέσει άλλον αμυντικό ενόψει EURO, όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων τη συνδιοργανώτρια Πολωνία, την Ελλάδα και την Τσεχία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Euroleague: Η νικήτρια της Eurovision στηρίζει Ολυμπιακό – «Καλή επιτυχία» από τη Dara στον Βεζένκοφ
- Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας
- Πανελλαδικές 2026: Σε εφαρμογή δίκτυο ψυχολογικής υποστήριξης για τους υποψηφίους – Τι περιλαμβάνει
- Ασφάλεια εναντίον ελευθερίας – Είναι το Λονδίνο η πόλη του Μεγάλου Αδελφού;
- Αντιδράσεις από ΠΟΜΙΔΑ: Νέος διπλός «αυτοδιοικητικός ΕΝΦΙΑ» και 27ετές ενοικιοστάσιο στα ακίνητα
- Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το φαβορί με την «γλώσσα» της στατιστικής (stats)


