Ο Κ.Πλεύρης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ
Την τοποθέτηση του Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Γ.Καρατζαφέρης. «Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του ΛΑΟΣ που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε.
Την τοποθέτηση του Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Γ.Καρατζαφέρης.
«Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του ΛΑΟΣ που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε.
Ο κ. Πλεύρης δήλωσε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον.»
Σημειώνεται ότι ο Κ.Πλεύρης είναι πατέρας του Θ.Πλεύρη, πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, ο οποίος προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.
Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης άφησε αιχμές, μιλώντας την Τετάρτη στον ΒΗΜΑ 99,5, για χρηματισμό στελεχών του, ώστε να προσχωρήσουν στη ΝΔ. {{{ audio1 }}}
Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι είναι ο επιχειρούμενος διχασμός.
«Όσοι το προσπαθούν για πρόσκαιρα κομματικά οφέλη εγκληματούν εις βάρος της χώρας. Χρειάζεται ένα συγκροτημένο πολιτικό μέτωπο που θα αναζητήσει συμμαχίες στο Νότο, προκειμένου όλοι μαζί να πάμε να ζητήσουμε αλλαγή του οικονομικού πλαισίου το οποίο πρεσβεύει και επιβάλλει εν τέλει η κ. Μέρκελ. Τα ‘κούφια βόλια’ δεν πιάνουν τόπο.»
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων