Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κ.Πλεύρης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ

Ο Κ.Πλεύρης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ

Την τοποθέτηση του Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Γ.Καρατζαφέρης. «Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του ΛΑΟΣ που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε.

Την τοποθέτηση του Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε ο Γ.Καρατζαφέρης.

«Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του ΛΑΟΣ που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε.

Ο κ. Πλεύρης δήλωσε: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον.»

Σημειώνεται ότι ο Κ.Πλεύρης είναι πατέρας του Θ.Πλεύρη, πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, ο οποίος προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.

Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης άφησε αιχμές, μιλώντας την Τετάρτη στον ΒΗΜΑ 99,5, για χρηματισμό στελεχών του, ώστε να προσχωρήσουν στη ΝΔ.
{{{ audio1 }}}

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι είναι ο επιχειρούμενος διχασμός.

«Όσοι το προσπαθούν για πρόσκαιρα κομματικά οφέλη εγκληματούν εις βάρος της χώρας. Χρειάζεται ένα συγκροτημένο πολιτικό μέτωπο που θα αναζητήσει συμμαχίες στο Νότο, προκειμένου όλοι μαζί να πάμε να ζητήσουμε αλλαγή του οικονομικού πλαισίου το οποίο πρεσβεύει και επιβάλλει εν τέλει η κ. Μέρκελ. Τα ‘κούφια βόλια’ δεν πιάνουν τόπο.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024