Μεικτά πρόσημα στη Γουόλ Στριτ την Πέμπτη, άνοδο στις ευρωπαϊκές αγορές
Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, παρά τα σχετικά απογοητευτικά μακροοικονομικά στοιχεία. Στο πράσινο έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την ισχυρή υποχώρησης της συνεδρίασης της προηγούμενης ημέρας.
Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν την Πέμπτη οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη, παρά τα σχετικά απογοητευτικά μακροοικονομικά στοιχεία.
Στο πράσινο έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά την ισχυρή υποχώρησης της συνεδρίασης της προηγούμενης ημέρας.
Στο Λονδίνο, ο FTSE100 έκλεισε με άνοδο 1,59%. Στο Παρίσι, ο CAC40 ενισχύθηκε κατά 1,16% ενώ στη Φρανκφούρτη ο DAX κατέγραψε άνοδο 0,48%.
Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones κατέγραψε άνοδο 0,27% κλείνοντας στις 12.529,53 μονάδες. Ο Nasdaq κατέγραψε πτώση 0,38% ενώ ο S&P ενισχύθηκε κατά 0,14%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζόουνς και Ναν δεν θα παίξουν στο Super Cup μετά τις ποινές που τους επιβλήθηκαν
- Φωτά στην Αγία Ελένη Τροιζήνας – Ήχησε το 112 – Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα
- Ουκρανία: Χτύπησε το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ρωσίας στο Ομσκ – Ένα από τα πιο βαθιά πλήγματα μέχρι σήμερα
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση πιάστηκε στα πράσα να προσπαθεί να εξαπατήσει τους καταναλωτές
- Στα 41 του ο Ρονάλντο δεν τρέχει, περπατά περισσότερο από ποτέ (vid)
- Ο Τζέσι Άιζενμπεργκ θεωρεί ανόητο να φύγει από τις ΗΠΑ εξαιτίας του Τραμπ

