
Κλειστά την Τετάρτη τα φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα
Κλειστά θα είναι την Τετάρτη τα φαρμακεία όλης της χώρας, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ). Επίσης, οι φαρμακοποιοί ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουν να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, καθώς διεκδικούν τα 540 εκατομμύρια ευρώ που οφείλει ο Οργανισμός στους φαρμακοποιούς.
Κλειστά θα είναι την Τετάρτη τα φαρμακεία όλης της χώρας, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ).
Επίσης, οι φαρμακοποιοί ανακοίνωσαν ότι θα σταματήσουν να χορηγούν φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, καθώς διεκδικούν τα 540 εκατομμύρια ευρώ που οφείλει ο Οργανισμός στους φαρμακοποιούς.
Χθες, Τρίτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων των φαρμακοποιών με τους υπουργούς Υγείας Χρ.Κίττα και Εργασίας Αντ.Ρουπακιώτη και τον πρόεδρο του Ενιαίου Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) κ. Γ.Βουδούρη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο απέβη άκαρπη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καλλιθέα: Ξυλοκόπησε με ρόπαλο του μπέιζμπολ δύο Αιγύπτιους – Διαψεύδονται οι φήμες ότι υπήρξε διάρρηξη
- Πολάκης: Τα ιστορικά κόμματα δεν καταργούνται με ατομικές αποφάσεις
- OpenAI και Anthropic προειδοποιούν για κίνδυνο βιοτρομοκρατίας λόγω ΑΙ
- Αντώνης Σαμαράς: Ανοίγει σήμερα τα χαρτιά του για το νέο κόμμα από την Κρήτη – «Θα τα πούμε το απόγευμα»
- Αποκάλυψη in: Το υπ. Δικαιοσύνης πλήρωσε ταξίδι για συνέδριο ιατροδικαστών σε υπεύθυνη… οικονομικών υπηρεσιών
- Στον Ολυμπιακό η Ανδρομάχη Τσιόγκα


