Συνελήφθησαν τρία άτομα για τον εμπρησμό του πουλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού
Τρία άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον εμπρησμό που σημειώθηκε το Σάββατο στο πουλμαν της ομαδας πολο του Ολυμπιακου στην Κεφαλλονια, αναμεσά τους και ένας ανήλικος.
Τρία άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον εμπρησμό που σημειώθηκε το Σάββατο στο πουλμαν της ομαδας πολο του Ολυμπιακου στην Κεφαλλονια.
Το πούλμαν, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο που διέμεναν οι παίκτες στην περιοχή Λάσση, υπέστη σοβαρές ζημιές.
«Η συμμετοχή τους στον εμπρησμό του λεωφορείου προέκυψε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προσαγωγές υπόπτων και εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με τις οποίες οι τρεις ημεδαποί τα ξημερώματα του Σαββάτου (19-05-2012) πήγαν με το αυτοκίνητο του 21χρονου στο χώρο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το λεωφορείο και έβαλαν σε αυτό φωτιά. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 17χρονος περιέλουσε με βενζίνη το πίσω δεξί λάστιχο του λεωφορείου και έβαλε σε αυτό φωτιά, ενώ ο 23χρονος ενεργούσε ως τσιλιαδόρος», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις νεαροί ήταν μέλη κλαμπ φίλων του Παναθηναϊκού.
Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται
- Bloomberg: Στο «κρυφό» χτύπημα του Ιράν στο Κουβέιτ τραυματίστηκαν 5 Αμερικανοί στρατιώτες

