«Όποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν, είναι τουλάχιστον βλαξ» είπε ο Ν.Μιχαλολάκος
Eίμαστε σταθερά κατά του Μνημονίου και με αυτή τη γραμμή πορευόμαστε στις εκλογές, δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικαραμμένο. Σχολιάζοντας τα περί καταγγελίας του Μνημονίου από τον Αλ.Τσίπρα, είπε ότι «όποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν, είναι τουλάχιστον βλαξ». Τέλος για τα περί δημοψηφίσματος που φέρεται να πρότεινε η Γερμανή καγκελάριος, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε: «Το μόνο που μένει είναι να έρθει εδώ η κυρία Μέρκελ να κολλάει αφίσες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».
Eίμαστε σταθερά κατά του Μνημονίου και με αυτή τη γραμμή πορευόμαστε στις εκλογές, δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικαραμμένο.
Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ δεν τέθηκε το ζήτημα της ΠΓΔΜ, ενώ έθεσε στον πρωθυπουργό και το θέμα της εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα.
Εξήγησε ότι χρειάζεται αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου, ώστε η χώρα να γίνει αυτάρκης σε βασικά προίόντα και να αυξήσει τις εξαγωγές της.
Ζήτησε να σταματήσει η κινδυνολογία για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, γιατί αυτό -όπως τόνισε- βλάπτει την Ελλάδα, αλλά και την ΕΕ γενικότερα.
Σε ερώτηση για τα όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας για καταγγελία του Μνημονίου, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι «όποιος βλέπει τον Τσίπρα ως Στάλιν, είναι τουλάχιστον βλαξ. Μου θυμίζει τη δεξιά το 1981 που έλεγε ότι αν βγει ο Ανδρέας Παπανδρέου θα σας πάρει τα σπίτια».
Τέλος για τα περί δημοψηφίσματος που φέρεται να πρότεινε η Γερμανή καγκελάριος, ο κ. Μιχαλολιάκος είπε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που μένει είναι να έρθει εδώ η κυρία Μέρκελ να κολλάει αφίσες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα