Οριστικά χωρίς τον Βασίλι Μπερεζούτσκι η Ρωσία στο Euro
Ένας... πονοκέφαλος λιγότερος για την Εθνική Ελλάδας που θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στο Euro χωρίς τον Βασίλι Μπερεζούτσκι. Ο 29χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Ντικ Άντβοκατ αποφάσισε να γίνει ο πρώτος παίκτης που κόβεται από την προεπιλογή της Ρωσίας.
Ένας… πονοκέφαλος λιγότερος για την Εθνική Ελλάδας που θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στο Euro χωρίς τον Βασίλι Μπερεζούτσκι. Ο 29χρονος αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Ντικ Άντβοκατ αποφάσισε να γίνει ο πρώτος παίκτης που κόβεται από την προεπιλογή της Ρωσίας.
Ο Ρώσος στόπερ αντιμετώπιζε πρόβλημα στον μηρό, όμως ο Ολλανδός αποφάσισε να τον καλέσει στην προεπιλογή της Ρωσίας για το EURO, ελπίζοντας ότι θα είναι έτοιμος.
Ο άσος της ΤΣΣΚΑ, όμως, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε μία φορά σε φουλ ρυθμό και ο Άντβοκατ ανακοίνωσε την Κυριακή ότι δεν θα τον πάρει μαζί του στο Euro. «Δυστυχώς η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί», τόνισε ο ίδιος ο παίκτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας
- Ιράν: Έκτη συνεχόμενη νύχτα βομβαρδισμών των ΗΠΑ – Στοχοποίησαν πολιτικές υποδομές
- Δάσκαλος κατά μαθητή: Τι λένε Ντε Λα Φουέντε και Σκαλόνι για την σχέση τους (pic)
- Τι πρέπει να ξέρουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου – Οι ηλικιακές ομάδες που πρέπει να προσέχουν
- Μάθετε μια νέα γλώσσα, επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου – Τι δείχνει νέα έρευνα
- Οι «Βρικόλακες» του Χένρικ Ίψεν επιστρέφουν για 3η χρόνια στο θέατρο Radar






