Η Γουέστ Χαμ επιστρέφει στην premier league
Στην Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους η Γουέστ Χαμ. Με τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου, Ρικάρντο Βαζ Τε να πετυχαίνει στο 87΄ το γκολ των "90 εκατομμυρίων λιρών", τα "Σφυριά" νίκησαν 2-1 τη Μπλάκπουλ στο Γουέμπλεϊ και εξασφάλισαν την άνοδο, μετά τη Ρέντινγκ και τη Σαουθάμπτον.
Στην Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει μετά από απουσία ενός έτους η Γουέστ Χαμ. Με τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου, Ρικάρντο Βαζ Τε να πετυχαίνει στο 87΄ το γκολ των «90 εκατομμυρίων λιρών», τα «Σφυριά» νίκησαν 2-1 τη Μπλάκπουλ στο Γουέμπλεϊ και εξασφάλισαν την άνοδο, μετά τη Ρέντινγκ και τη Σαουθάμπτον.
Ο τελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ θεωρείται ως ο αγώνας με τα περισσότερα οικονομικά κέρδη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού ο νικητής τα παίρνει όλα (ανάμεσα στα οποία και τηλεοπτικό συμβόλαιο 40 εκ. λιρών) και ο χαμένος τίποτα. Σήμερα, η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε με τον Κάρλτον Κόουλ στο 35΄, ισοφάρισε στο 48΄ ο Τομ Ινς -γιος του Πολ-κι ενώ το ματς όδευε προς την παράταση, ο Πορτογάλος επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ξύπνησα από κραυγές και άκουσα μία τζαμαρία να σπάει» -Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα
- Ορμούζ: Οι επιπτώσεις του κλεισίματος των Στενών στην ελληνική οικονομία – Τι δείχνει μελέτη του ΙΟΒΕ
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις παραδόσεις όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες – Αιτία ο πόλεμος στο Ιράν
- Γλυφάδα: Συνελήφθη μητέρα ανηλίκου ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τον βανδαλισμό του σχολικού συγκροτήματος




