Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεμινάριο αναγνώρισης και σωστής διαχείρισης περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων

Σεμινάριο αναγνώρισης και σωστής διαχείρισης περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων

Με αφορμή την 15η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων, η ΜΚΟ «Γραμμή Ζωής» και σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας», της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας στην αναγνώριση και σωστή διαχείριση περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων.

Με αφορμή την 15η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Γραμμή Ζωής» με το σύνθημα «Πάρε Θέση!» και σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας», της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας στην αναγνώριση και σωστή διαχείριση περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτηθούν εξειδικευμένες γνώσεις και να αναπτυχθούν οι κατάλληλες δεξιότητες στους άμεσα ωφελούμενους ιατρούς, νοσηλευτές και κοινωνικούς λειτουργούς σχετικών φορέων και άλλων υπηρεσιών, οι οποίες θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη δευτερογενή πρόληψη των περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 23 Ιουνίου 2012, στον Πολυχώρο Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» (Βρυσακίου 17, Μοναστηράκι) και ώρα 10:00 – 14:00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως την 1η Ιουνίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση social_ service@lifelinehellas.gr ή στο τηλέφωνο 210-6990885.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

health.in.gr

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024