Με αφορμή την 15η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων, η ΜΚΟ «Γραμμή Ζωής» και σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας», της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας στην αναγνώριση και σωστή διαχείριση περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων.

Με αφορμή την 15η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Ηλικιωμένων, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Γραμμή Ζωής» με το σύνθημα «Πάρε Θέση!» και σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας», της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας στην αναγνώριση και σωστή διαχείριση περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποκτηθούν εξειδικευμένες γνώσεις και να αναπτυχθούν οι κατάλληλες δεξιότητες στους άμεσα ωφελούμενους ιατρούς, νοσηλευτές και κοινωνικούς λειτουργούς σχετικών φορέων και άλλων υπηρεσιών, οι οποίες θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη δευτερογενή πρόληψη των περιστατικών κακοποίησης ηλικιωμένων.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 16 και στις 23 Ιουνίου 2012, στον Πολυχώρο Τέχνης και Δράσης «Βρυσάκι» (Βρυσακίου 17, Μοναστηράκι) και ώρα 10:00 – 14:00.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή έως την 1η Ιουνίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση social_ service@lifelinehellas.gr ή στο τηλέφωνο 210-6990885.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

health.in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr