Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ενίσχυση της ΔΗΜΑΡ για κυβέρνηση με προοδευτική κατεύθυνση ζητεί ο Φ.Κουβέλης

Ενίσχυση της ΔΗΜΑΡ για κυβέρνηση με προοδευτική κατεύθυνση ζητεί ο Φ.Κουβέλης

«Είμαστε έτοιμοι από καιρό» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, για τις νέες εκλογές που θα γίνουν στις 17 Ιουνίου, ζητώντας από το λαό να πολλαπλασιάσει τη δύναμη που έδωσε στο κόμμα του. Ο κ.Κουβέλης τόνισε ότι μόνη αρμοδιότητα της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και ζήτησε ένα όσο το δυνατόν μικρότερο υπουργικό σχήμα.

«Είμαστε έτοιμοι από καιρό» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, για τις νέες εκλογές που θα γίνουν στις 17 Ιουνίου, ζητώντας από το λαό να πολλαπλασιάσει τη δύναμη που έδωσε στο κόμμα του.

«Είμαστε έτοιμοι από καιρό για να δώσουμε κυβέρνηση που θα απαγκιστρώσει την χώρα από το αδιέξοδο και αβάσταχτο Μνημόνιο (…) και θα μετατοπίσει την πολιτική ζωή του τόπου από την βαθιά συντηρητική θέση και κατάσταση στην οποία την έχουν φέρει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, σε μια προοδευτική κατεύθυνση» τόνισε.

Ο κ.Κουβέλης είπε ότι μόνη αρμοδιότητα της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές και ζήτησε ένα ένα όσο το δυνατόν μικρότερο υπουργικό σχήμα.

Να υπάρχει ένας υπουργός ανά υπουργείο και όπου υπάρχει ανάγκη να τοποθετηθεί και ένας υφυπουργός, τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι δεν έκανε καμία πρόταση για ονόματα υπουργών.

Ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι ζήτησε τον σχηματισμό αμιγώς υπηρεσιακής κυβέρνησης με επικεφαλής έναν εκ των τριών ανώτατων δικαστικών λειτουργών.

«Η ΔΗΜΑΡ ζήτησε να εξασφαλιστεί η πολιτική ουδετερότητα της υπηρεσιακής κυβέρνησης, να μην προσδιοριστεί, δηλαδή, ο πρωθυπουργός με κομματικά χαρακτηριστικά» είπε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός 13-13 (5-6 πεν.): Στο Final-4 του Champions League o Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπαρτσελονέτα στα πέναλτι (13-13 κ.δ., 6-5 πεν.) και προκρίθηκε στο Final-4 του LEN Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024