Συναρπαστική ισοφάριση των Σίξερς, εντυπωσιακή η Οκλαχόμα
Με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να σημειώνει 27 πόντους, να μαζεύει επτά ριμπάουντ και να μοιράζει εννέα ασίστ, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, συνέτριψαν με 109-90 τους Λέικερς κι επιβεβαίωσαν αυτό που φαινόταν από την αρχή της χρονιάς στο ΝΒΑ, ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα, με τον Χολιντέι να σημειώνει 18 πόντους και τον Ιγκουοντάλα 13, οι Σίξερς νίκησαν μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση τους Σέλτικς στην Βοστόνη με 82-81.
Με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να σημειώνει 27 πόντους, να μαζεύει επτά ριμπάουντ και να μοιράζει εννέα ασίστ, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, συνέτριψαν με 109-90 τους Λέικερς κι επιβεβαίωσαν αυτό που φαινόταν από την αρχή της χρονιάς στο ΝΒΑ, ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισαν οι Μπάινουμ (14 ριμπάουντ) και Μπράιαντ που πέτυχαν από 20 πόντους. Με την νίκη αυτή, η ομάδα της Οκλαχόμα προηγείται 1-0 στον ημιτελικό της δυτικής περιφέρειας και θέλει άλλες τρεις για να προκριθεί στον τελικό.
Παράλληλα, με τον Χολιντέι να σημειώνει 18 πόντους και τον Ιγκουοντάλα 13, οι Σίξερς νίκησαν μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση τους Σέλτικς στην Βοστόνη με 82-81 και ισοφάρισαν τον ημιτελικό της αντολικής περιφέρειας σε 1-1. Κορυφαίος των γηπεδούχων ήταν ο Ρέι Αλεν με 17 πόντους.

Τα αποτελέσματα, έχουν ως εξής:
Ανατολική περιφέρεια
Βοστόνη-Φιλαδέλφεια 81-82
(Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες)
Δυτική περιφέρεια
Οκλαχόμα-ΛΑ Λέικερς 119-90
(Η Οκλαχόμα προηγείται με 1-0 στις νίκες)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Μια νέα περιφερειακή συμμαχία διαμορφώνεται με Τουρκία, Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και Αίγυπτο
- Γερμανία: Κρατούμενη σε φυλακή στο Χαλέπι γερμανίδα δημοσιογράφος που αγνοείται από τον Ιανουάριο
- Γάζα: 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα
- Λίβανος – Ισραήλ: Νέες συνομιλίες θα φιλοξενήσουν οι ΗΠΑ την Πέμπτη
- Βραζιλία: Σχεδόν 200 τουρίστες επισκέφθηκαν φαβέλα για το ηλιοβασίλεμα και έπεσαν σε ανταλλαγή πυροβολισμών
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ