Grand Prix Ισπανίας 2012: Τρόμος από φωτιά στα pits στη Βαρκελώνη
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Pit Box της Williams μετά τη λήξη του αγώνα.
Οι πανηγυρισμοί της Williams για τη μεγάλη νίκη του Pastor Maldonado δεν κράτησαν για πολύ, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο γκαράζ της ομάδας.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από έκρηξη που προκλήθηκε από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, στο γκαράζ που βρισκόταν το μονοθέσιο του Bruno Senna.
Στο σημείο της πυρκαγιάς έχουν έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα ενώ εκκενώθηκε το pit lane.
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Πρόκειται για ένα μηχανικό της Force India (αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού) και ένα μηχανικό της Williams που δεν έχει γνωστό αν έχει τραυματιστεί και κάτω από ποιες συνθήκες.
auto.in.gr
- Στην Αλεξανδρούπολη οι εργασίες για το πρώτο Παρατηρητήριο Δημογραφικού και το Περιφερειακό Σχέδιο Δράσης
- Πελέ: 6 εκατ. για τη φανέλα του από το πρώτο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 1958 – Ο θρύλος, ο Μαραντόνα και ο Μέσι
- Τι γίνεται με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης;
- Υπεύθυνη Κατανάλωση: γιατί η βιωσιμότητα δεν είναι μόδα αλλά προϋπόθεση επιβίωσης
- Green Living σε εφαρμογή: 10 πρακτικά βήματα για να εντάξετε τη βιωσιμότητα στην καθημερινότητά σας
- Νέες, διεθνούς απήχησης, πρωτοβουλίες του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών

