Grand Prix Ισπανίας 2012: Τρόμος από φωτιά στα pits στη Βαρκελώνη
Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο Pit Box της Williams μετά τη λήξη του αγώνα.
Οι πανηγυρισμοί της Williams για τη μεγάλη νίκη του Pastor Maldonado δεν κράτησαν για πολύ, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο γκαράζ της ομάδας.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε από έκρηξη που προκλήθηκε από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, στο γκαράζ που βρισκόταν το μονοθέσιο του Bruno Senna.
Στο σημείο της πυρκαγιάς έχουν έσπευσαν αμέσως πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα ενώ εκκενώθηκε το pit lane.
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχουν μεταφερθεί στο ιατρικό κέντρο της πίστας. Πρόκειται για ένα μηχανικό της Force India (αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα λόγω εισπνοής καπνού) και ένα μηχανικό της Williams που δεν έχει γνωστό αν έχει τραυματιστεί και κάτω από ποιες συνθήκες.
auto.in.gr
- Ακαδημία Πλάτωνος: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το φλεγόμενο διαμέρισμα
- Ιράν: Ο Σι Τζινπίνγκ είναι «πολύ χαρούμενος» με το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, δηλώνει ο Τραμπ
- Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου – Εκκενώνεται η πολυκατοικία
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη