Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών της Σούπερ Λιγκ, μετά τη νίκη 3-1 επί του ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική. Πριν από αυτό το παιχνίδι, οι «πράσινοι» βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας με προβάδισμα ενός βαθμού (67-66) έναντι του «Δικεφάλου» του Βορρά. Τα τέρματα του «τριφυλλιού» πέτυχαν οι Μαυρίας (29΄), Σταματάκης (68΄) και Δώνης (80΄), ενώ ο ΠΑΟΚ, που είχε δοκάρι στο 53΄ με τον Πέλκα, ισοφάρισε προσωρινά με τον Λαμπάκη στο 37΄.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.