Συνελήφθη για φοροδιαφυγή 47χρονος υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό
Για φοροδιαφυγή κατηγορείται ένας 47χρονος υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου. Διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις που αφορούσαν κατανάλωση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 10.716 ευρώ. Σε βάρος του 47χρονου και του 66χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διενέργεια του ελέγχου και αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.
Για φοροδιαφυγή κατηγορείται ένας 47χρονος υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στο Ελληνικό, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης ιδιοκτησίας ενός 66χρονου στο Ελληνικό, στο οποίο προσωρινά υπεύθυνος είναι ο 47χρονος, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις που αφορούσαν κατανάλωση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, αξίας 10.716 ευρώ.
Σε βάρος του 47χρονου αλλά και του 66χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος απουσίαζε κατά τη διενέργεια του ελέγχου και αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Μία λύση – ανάσα
- Γάλλος ποδηλάτης που έκανε το γύρο της Ευρώπης βρέθηκε λόγω… GPS σε καταυλισμό στο Μενίδι, όπου τον λήστεψαν
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 6 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- METEO: Στην Αίγινα έφτασε σε λίγες ώρες ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Οινόη


