Θύμα ξυλοδαρμού ο δημοσιογράφος Κ. Μπογδάνος
Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο δημοσιογράφος του Σκάι Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον έριξαν στο έδαφος. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τον έσυραν για τουλάχιστον 50 μέτρα χτυπώντας τον και βρίζοντάς τον. Ο Κ.Μπογδάνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και στο σώμα και κάταγμα στο χέρι. Το πρωί της Πέμπτης έλαβε εξιτήριο.
Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε στη 1:30 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο δημοσιογράφος του Σκάι Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρία άτομα τον χτύπησαν στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον έριξαν στο έδαφος. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τον έσυραν για τουλάχιστον 50 μέτρα χτυπώντας τον και βρίζοντάς τον. Μαζί του βρισκόταν ένας φίλος του ο οποίος και ενημέρωσε τις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Ακαδημίας.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με Το Βήμα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι φέρει μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και στο σώμα και κάταγμα στο χέρι.
Το πρωί της Πέμπτης έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες κατά την διάρκεια της επίθεσης οι δράστες άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «The Match» – Ο Μαραντόνα, ο μύθος και η πολιτική πίσω από τον αγώνα Αργεντινή-Αγγλία του 1986
- Γιατί ο Τραμπ έχει δίκιο με την αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων από Γερμανία
- Ο περίεργος αγώνας δρόμου της ΕΠΟ για τον Λανουά και της ΚΕΔ για τους νέους πίνακες διαιτητών
- AI: Πόσο κοντά είναι ένας Αρμαγεδδώνας τεχνητής νοημοσύνης – Το μεγάλο στοίχημα για τις κυβερνήσεις
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως 22 Μαΐου
- Μπενίτεθ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι περίπλοκο να διατηρήσεις τους πάντες ενεργοποιημένους»

