Με το… αριστερό στο Γκραντ Σλαμ του Πεκίνου Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη
Με το... αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Γκραντ Σλαμ του Πεκίνου η Μαρία Τσιαρτσιάνη και η Βίκυ Αρβανίτη που γνώρισαν δύο ήττες στην πρεμιέρα και πλέον χρειάζονται μόνο νίκη κόντρα στο δίδυμο από την Ελβετία για να συνεχίσουν στο τουρνουά.
Με το… αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Γκραντ Σλαμ του Πεκίνου η Μαρία Τσιαρτσιάνη και η Βίκυ Αρβανίτη που γνώρισαν δύο ήττες στην πρεμιέρα και πλέον χρειάζονται μόνο νίκη κόντρα στο δίδυμο από την Ελβετία για να συνεχίσουν στο τουρνουά.
Η αρχή έγινε με τις Αυστριακές αδερφές Σβάιγκερ (Νο 14), από τις οποίες οι Ελληνίδες αθλήτριες ηττήθηκαν με 1-2 (17-21, 21-11, 14-16), χάνοντας στις λεπτομέρειες το κρίσιμο 3ο σετ.
Εν συνεχεία, αντιμετώπισαν τις πανίσχυρες Βραζιλιάνες Λαρίσα/Ζουλιάνα (Νο 3), από τις οποίες η ήττα ήρθε φυσιολογικά με 0-2 (19-21, 12-21).
Το χειρότερο όμως ήταν ότι στον άλλο αγώνα του ομίλου, οι Αυστριακές ηττήθηκαν με 1-2 από τις Ελβετίδες Γκορίτσανετς/Γκρέσλι (Νο 30) και περιπλέχθηκε η κατάσταση στον όμιλο, όσον αφορά στη 2η και 3η θέση, που οδηγούν στον 1ο γύρο.
Ουσιαστικά, το ελληνικό δίδυμο χρειάζεται νίκη με 2-0 επί των Ελβετίδων τα ξημερώματα της Πέμπτης, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στην τριπλή ισοβαθμία έχοντας καλύτερη διαφορά στα σετ.
Σε περίπτωση νίκης με 2-1, όλα θα κριθούν στη διαφορά πόντων, που ενδεχομένως να αφήσει τις Ελληνίδες στην 4η θέση και εκτός συνέχειας στο τουρνουά. Φυσικά, αν ηττηθούν, θα μείνουν 4ες με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.
Βαθμολογία 3ου ομίλου (σε 2 αγώνες)
1. Λαρίσα/Ζουλιάνα 4 (4-0)
2. Γκορίτσανετς/Γκρέσλι 3 (2-3)
3. Σβάιγκερ/Σβάιγκερ 3 (3-3)
4. Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη 2 (1-4)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Στον ανακριτή σήμερα ο 41χρονος – Οι ισχυρισμοί και το σκηνοθετημένο έγκλημα
- Στο έλεος του καιρού: Απρόσιτος ο κλιματισμός για εκατομμύρια Ευρωπαίους – Η Ελλάδα στο κόκκινο
- Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Θέατρο Άλσος
- ΠΑΣΟΚ: Σε ανασχηματισμό προχωρά ο Ανδρουλάκης – Η ενόχληση για Δούκα και οι αιχμές κατά Τσίπρα
- Προοδευτική πολιτική είναι αυτή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και όχι αυτή που φαντάζει «ριζοσπαστική» με βάση το «αριστερόμετρο»




