
Πιθανότατα θα πάμε σε νέες εκλογές, εκτιμά ο Γιώργος Καρατζαφέρης
Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί στα γραφεία του ΛΑΟΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο πρόεδρος του κόμματος δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια, καθώς προβλέπει νέα εκλογική αναμέτρηση τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, η αποτυχία του κόμματος να μπει στη Βουλή, για μερικές εκατοντάδες ψήφους, οφείλεται στον «πόλεμο από συμφέροντα» καθώς και στο γεγονός ότι οι πολίτες ψήφισαν με θυμό και χωρίς φρόνηση.
Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί στα γραφεία του ΛΑΟΣ για το εκλογικό αποτέλεσμα, ωστόσο ο πρόεδρος του κόμματος δηλώνει αισιόδοξος για τη συνέχεια, καθώς προβλέπει νέα εκλογική αναμέτρηση τον Ιούνιο.
Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε την ανησυχία του για το «τι θα γίνει αύριο στη χώρα», καθώς όπως είπε, το αποτέλεσμα δεν δίνει βιώσιμη λύση και απαιτεί συνεργασία τριών κομμάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, η αποτυχία του κόμματος να μπει στη Βουλή, για μερικές εκατοντάδες ψήφους, οφείλεται στον «πόλεμο από συμφέροντα» καθώς και στο γεγονός ότι οι πολίτες ψήφισαν με θυμό και χωρίς φρόνηση.
Η κατάρρευση του δικομματισμού ήταν για τον ίδιο «πέρα από κάθε φαντασία».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε στους συνεργάτες του ότι το κόμμα πρέπει να οργανωθεί «γιατί πιθανότατα θα πάμε σε εκλογές τον Ιούνιο».
«Έχουμε δρόμο μπροστά μας και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σε εγρήγορση» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ενώ στενός συνεργάτης του είπε στο ΑΜΠΕ ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ανήσυχος για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας ότι πρόκειται για «απαρχή απίστευτης και απρόβλεπτης ταλαιπωρίας του πολιτικού σκηνικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υπερτουρισμός: Σκηνές χάους σε Ποζιτάνο και Ρώμη
- Eνοχες για ανθρωποκτονία από αμέλεια Air France και Airbus για το αεροπορικό δυστύχημα του 2009
- AI: Η Ευρωπαϊκή Ένωση απλοποίησε τον αυστηρότερο νόμο – Τι άλλαξε και γιατί έχει σημασία
- Ξανά στον Ολυμπιακό ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ιταλού προπονητή
- ΔΕΗ – PPC blue Ρουμανίας: Εγκαθιστούν 106 σημεία ταχείας και υπερταχείας φόρτισης σε μεγάλες ευρωπαϊκές διαδρομές με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
- Ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»: Αναισθησιολόγος ζητά φακελάκι – Το βίντεο ντοκουμέντο
