Σύμφωνα με πληροφορίες στην τελική ευθεία έχει μπει το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με το οποίο θα στηριχτεί στη λαϊκή βάση. Μάλιστα ο επιχειρηματίας με νέο μπαράζ δηλώσεων μέσω του twitter τονίζει ότι «Οι ώρες και μέρες είναι κρίσιμες! Δεν έχουμε πολυτέλεια διχόνοιας! Ενωμένοι πολεμάμε!

Aπό την Πέμπτη και μετά λοιπόν αναμένεται να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία σχετικά με
το σχέδιο.  Οι πληροφορίες λένε πάντως ότι  Γ.Αλαφούζος έχει
επενδύσει κάποια χρήματα για να κατασκευάσει μια βάση δεδομένων στην
οποία θα μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε επιθυμεί να δει τα
οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια.

«Το DNA του Παναθηναϊκού είναι να πρωτοπορεί Ελλάδα και Ευρώπη. Θα το ξανακάνουμε αλλά θα χρειασθεί πόνος κόπος και χρόνος. Διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο της αρετής για να ξαναπούμε Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναϊκός. Πάντα Πρωτοπόροι», αναφέρει ο επιχειρηματίας στο twitter και συνεχίζει:

«Καταλαβαίνω το θυμό σας, αλλά προτείνω να αφήσουμε το παρελθόν πίσω μας. Οι ώρες και μέρες είναι κρίσιμες! Δεν έχουμε πολυτέλεια διχόνοιας! Ενωμένοι πολεμάμε! Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι προσπαθούμε να σώσουμε τον Παναθηναϊκό με δουλειά. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Εάν όλοι προσφέρουμε ανάλογα με τις δυνατότητές μας θα τα καταφέρουμε, με μεγάλη αποφασιστικότητα και υπομονή. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Θα πολεμήσουμε για τις αρχές και ιδανικά Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μια ομαδική προσπάθεια φίλων του Παναθηναϊκού να τον σώσουν. Η νέα εποχή του Παναθηναϊκού είναι η εποχή των οπαδών του».

Παράλληλα επανέλαβε πως δεν περιμένει να σώσει το σύλλογο ένας επιχειρηματίας, απαντώντας σε ερώτηση φίλου της ομάδας για τον Νικόλα Πατέρα. «Ο κος Πατέρας έδωσε την ψυχή του για ΠΑΟ και είμαστε ευγνώμονες για αυτό! Τώρα όμως οι καιροί άλλαξαν! Θαύματα δεν γίνονται», επισήμανε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο