Ο Δ.Μαζαράκης νέος πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Ο αρεοπαγίτης Δημ. Μαζαράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στη θέση του Χ.Αθανασίου, ο οποίος παραιτήθηκε για να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Στις 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου θα διεξαχθούν εκλογές στην Ένωση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου διετούς θητείας.
Ο αρεοπαγίτης Δημ. Μαζαράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στη θέση του Χ.Αθανασίου, ο οποίος παραιτήθηκε για να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.
Στις 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου θα διεξαχθούν εκλογές στην Ένωση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου διετούς θητείας.
Από το ΔΣ συμπληρώθηκε η σύνθεση του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του, από το αναπληρωματικό μέλος του Ελένη Πρέντζα, πρόεδρο Πρωτοδικών Αθηνών.
Στις 27 Μαΐου οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ενώ στις 3 Ιουνίου θα διεξαχθούν μόνο στην Αθήνα και τον Πειραιά.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).