
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Λάκης Γαβαλάς για χρέη προς το Δημόσιο
Προφυλακιστέοι κριθήκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα, που απολογηθήκαν για μη απόδοση ΦΠΑ, ποσού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Προφυλακιστέοι κριθήκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα, που απολογηθήκαν για μη απόδοση ΦΠΑ, ποσού 2,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Είναι η δεύτερη φορά που ο επιχειρηματίας και η αδελφή του προφυλακίζονται για χρέη προς το Δημόσιο.
Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν, μετά τις απολογίες για το θέμα της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων και βάσει του νέου νόμου, συνεδρίασε αμέσως το δικαστικό συμβούλιο που έλυσε το θέμα, δείχνοντας το δρόμο της φυλακής για τους δυο.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δικηγόροι: Δεν συμμετέχουμε στην υλοποίηση της ΚΥΑ – Θύελλα αντιδράσεων για το «μπόνους» σε υποθέσεις ασύλου
- «Ψαρεύω από 9 ετών»: Ο 15χρονος με τους 158 λαγοκέφαλους μιλά για το μεγαλύτερο ψάρι που έπιασε
- Live streaming: ΠΑΟΚ – Βέστερλο
- Μελίνα Ασλανίδου: Αποκάλυψε ποια ήταν η συμβουλή που της έδωσε η Μαρινέλλα και δεν θα ξεχάσει ποτέ
- Συναγερμός για φωτιά στη Ρόδο – Στη μάχη της κατάσβεσης και ελικόπτερο
- Πετράλωνα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε γειτονικά κτίρια μετά την κατάρρευση της πολυκατοικίας

