
Συμπλοκές μεταξύ αντιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών στη Λιβαδειά
Συμπλοκές μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών σημειώθηκαν στη Λιβαδειά, χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για τραυματισμούς. Η συμπλοκή συνέβη στο κέντρο της πόλης, όπου τα μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν προεκλογικό υλικό. Το περιστατικό έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε 26 προσαγωγές.
Συμπλοκές μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών σημειώθηκαν στις 8 το βράδυ το βράδυ της Πέμπτης στη Λιβαδειά.
Η συμπλοκή συνέβη στο κέντρο της πόλης, όπου τα μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν προεκλογικό υλικό.
Το περιστατικό έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε σε 26 προσαγωγές (13 αντιεξουσιαστές και 13 χρυσαυγίτες).
Μια κοπέλα, που ήταν μεταξύ των προσαχθέντων, απειλούσε με μήνυση για σωματικές βλάβες γιατί έχει τραυματιστεί, χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταβεί σε νοσοκομείο.
Αλλα επεισόδια απειλήθηκαν νωρίτερα στη Θήβα. Γύρω στις 7 το απόγευμα υπήρξε αντιπαράθεση και πάλι μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, αλλά το επεισόδιο δεν πήρε έκταση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλέξανδρος Αργυρίου: Ποτέ δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ο κριτικός ως αυθεντία
- Αλέξης Τσικόπουλος: «Είδα ένα παπούτσι, πλησίασα και…» λέει ο βοσκός που εντόπισε τη σορό του γιατρού στην Κρήτη
- Έφτασε στο «T-Center» ο Ολυμπιακός
- Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε το τέλος εποχής: Αποχωρεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα
- Stranger Things: Αν θέλεις να μάθεις τι συνέβη στην Eleven θα πρέπει να περιμένεις 20 χρόνια
- Βόλος: Μαζική δηλητηρίαση αδέσποτων ζώων [σκληρές εικόνες]
