
Πρωταθλήτρια Ελβετίας στέφθηκε η Βασιλεία
Πρωταθλήτρια Ελβετίας στέφθηκε η Βασιλεία
Η Βασιλεία είναι και φέτος η πρωταθλήτρια Ελβετίας. Η ομάδα του «Σεντ Γιάκομπς» επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Σιόν, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της ελβετικής Λίγκας και εξασφάλισε και μαθηματικά τον 15ο τίτλο της ιστορίας της. Αυτό, αφού ξέφυγε με +16 από τη δεύτερη Λουκέρνη, που επικράτησε με 3-1 της Σερβέτ στην έδρα της, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου και δεν μπορεί να απειληθεί στη συνέχεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ESPN: «Εξετάζουν προτάσεις για τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς»
- Αντικαταστάτης του Μουρίνιο ο Μάρκο Σίλβα: «Συμφώνησε με τη Μπενφίκα» (pic)
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο… Βασιλιάς Ουνάι: Ο διάδοχος του θρόνου πανηγύρισε έξαλλα για το τρόπαιο της Άστον Βίλα (vid, pics)
- Απίστευτo: Ο Νεϊμάρ κλήθηκε στο Μουντιάλ και τραυματίστηκε!
- Ο Αταμάν συνδέεται με την Μπαρτσελόνα
- Ο Κουτλουάι μίλησε για τον Μπαρτζώκα τον ημιτελικό με τη Φενέρ και τη διαχείριση πίεσης στο Final Four
- NBA: Έκαναν το 1-1 οι Θάντερ κόντρα στους Σπερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Απελάθηκε η βρεφονηπιοκόμος που κακοποιούσε μωρά – Εξοργισμένοι οι γονείς [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/Ροκσανα-Λεψκα-102x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/loris-raselli-5kmTb29x1ic-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442