Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην ενεργοποίηση του Κ.Καραμανλή ποντάρει ο Αντ.Σαμαράς εν όψει εκλογών

Στην ενεργοποίηση του Κ.Καραμανλή ποντάρει ο Αντ.Σαμαράς εν όψει εκλογών

Στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστα Καραμανλής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρουσία του στο Ζάππειο την Κυριακή και ο θερμός εναγκαλισμός με τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνουν όσους μιλούσαν για μεταξύ τους «ανακωχή» εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Κ.Καραμανλή να αποδέχεται το αίτημα του Αντώνη Σαμαρά να προβεί σε δημόσια παρέμβαση, εντός της εβδομάδας, για να καλέσει τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία.

Στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστα Καραμανλής.

Σύμφωνα με το Έθνος, η παρουσία του στο Ζάππειο την Κυριακή και ο θερμός εναγκαλισμός με τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνουν όσους μιλούσαν για μεταξύ τους «ανακωχή», παρά τις πολιτικές διαφορές τους, εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Κ.Καραμανλή να αποδέχεται το αίτημα του Αντώνη Σαμαρά να προβεί σε δημόσια παρέμβαση, εντός της εβδομάδας, για να καλέσει τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε αρχικά προγραμματίσει να κάνει δηλώσεις την ημέρα των εκλογών, ωστόσο του ζητήθηκε να κάνει νωρίτερα την παρέμβασή του, καθώς εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, Δευτέρα, οι κ. Καραμανλής και Σαμαράς πρόκειται να έχουν νέα συνάντηση, στο περιθώριο της επιμνημόσυνης δέησης που θα τελεστεί στο Ίδρυμα Καραμανλή, με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024