
Ο Μπαλοτέλι έπεισε τον Πραντέλι και πάει ΕURO 2012
O Τσέζαρε Πραντέλι κάλεσε τελικά τον Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας εν όψει του EURO 2012, παρά τους ενδοιασμούς του για την συμπεριφορά του.
O Τσέζαρε Πραντέλι κάλεσε τελικά τον Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας εν όψει του EURO 2012, παρά τους ενδοιασμούς του για την συμπεριφορά του.
«Χάρηκα που ανέλαβε τις ευθύνες του μετά το τελευταίο περιστατικό με την Μάντσεστερ Σίτι. Μου αρέσουν όσοι έχουν το θάρρος ν’ αποδέχονται τις ευθύνες για τις ενέργειές του. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί να πορευτώ χωρίς τον Μπαλοτέλι. Είναι μία σταθερή αξία για την Eθνική ομάδα», δήλωσε ο Τσέζαρε Πραντέλι.
Όσο για το ενδεχόμενο κλήσης του Φραντσέσκο Τότι ή του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: «Αν βρεθούμε σε μία κατάσταση… έκτακτης ανάγκης, θα τους καλούσα. Ωστόσο στόχος μου είναι να φτιάξουμε με ομάδα με νεαρούς παίκτες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]

