
«Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης» λέει ο Γ.Καρατζαφέρης
Στην κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών για τη χώρα αλλά και τη δημοκρατία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε ομιλία του προς τους υποψήφιους και τα στελέχη του κόμματός του. «Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «δεν είμαστε το κόμμα της διαμαρτυρίας. Δεν είμαστε το ακραίο κόμμα της κατεδάφισης».
Στην κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών για τη χώρα αλλά και τη δημοκρατία αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε ομιλία του προς τους υποψήφιους και τα στελέχη του κόμματός του.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ καταφέρθηκε κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μιλώντας για «κατεστημένα κόμματα που κυβέρνησαν από το 1974».
«Είναι εξαιρετικά κρίσιμες αυτές οι εκλογές», είπε ο κ.Καρατζαφέρης ο οποίος επισήμανε ότι το αποτέλεσμα της κάλπης «μπορεί να περιπλέξει την ήδη βαριά περιπλεγμένη κατάσταση. Και αυτό θα συμβεί εάν επιτρέψουμε ο κόσμος να πάει στην κάλπη με θυμό».
Προϊόντος του χρόνου και πλησιάζοντας στην 6η Μαΐου, συνέχισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, «αυτός ο θυμός θα υποχωρήσει και θα δώσει την θέση του στη λογική ερμηνεία των πραγμάτων, που σημαίνει ότι την επόμενη μέρα η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί ασφαλώς».
» Εάν πετύχουμε και πείσουμε όσο μπορούμε περισσότερους Έλληνες ότι ο δικαιολογημένος θυμός δεν έχει θέση μέσα στην κάλπη, τότε είναι σίγουρο ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, θα μπορεί να αισιοδοξεί για εξαιρετικά καλύτερα αποτελέσματα από εκείνα που είχε ο καθένας στο μυαλό του.
«Είμαστε το κόμμα της επιλογής και της ευθύνης», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρόσθεσε: «δεν είμαστε το κόμμα της διαμαρτυρίας. Δεν είμαστε το ακραίο κόμμα της κατεδάφισης. Είμαστε ένα κόμμα τολμηρό, ένα κόμμα που ξέρει να λέει “όχι” όταν βλάπτονται τα εθνικά συμφέροντα. Ταυτοχρόνως όμως, αποδείξαμε εν τοις πράγμασι ότι ξέρουμε να κάνουμε επωφελείς προτάσεις για την χώρα».
Υπογράμμισε τέλος ότι ο ίδιος είχε πολύ μεγάλο αριθμό παρεμβάσεων στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ των ελληνικών θεμάτων έναντι της περιορισμένης παρουσίας του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Συμμαχία δημοκρατίας, προοπτικής και ελπίδας από τις προοδευτικές δυνάμεις» τονίζουν Γλαβίνας – Μαρκογιαννάκη από τη Βαρκελώνη
- Άρης – Βόλος ΝΠΣ 3-2: «Ζωντανός» για την 5η θέση με μεγάλη ανατροπή
- Ουκρανία: 58χρονος από τη Μόσχα ο δράστης του μακελειού σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο
- Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη της 16χρονης στη Λιοσίων
- Πράσινο φως από τον Τραμπ σε ψυχεδελικές θεραπείες – Έμφαση στους βετεράνους πολέμου
- Εταιρείες στις ΗΠΑ περιορίζουν τις προσλήψεις λόγω της Τεχνητής Νοημοσύνης