
Για «θέατρο και ψέματα Βενιζέλου» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία
Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στο Mega. O εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο για «θέατρο και τα ψέματα Βενιζέλου», ενώ χαρακτήρισε εκ νέου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «διάδοχο και συνεχιστή της πολιτικής Παπανδρέου».
Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στο Mega.
O εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο για «θέατρο και τα ψέματα Βενιζέλου», ενώ χαρακτήρισε εκ νέου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «διάδοχο και συνεχιστή της πολιτικής Παπανδρέου».
Η δήλωση του κ. Μιχελάκη έχει ως εξής:
«Το θέατρο και τα ψέματα Βενιζέλου δεν έχουν, τελικά, ούτε αρχή, ούτε τέλος. Πανικοβλημένος από την κατάρρευση του κόμματός του, ψεύδεται ασύστολα. Έφτασε στο σημείο να πει, σήμερα, για το εγκληματικό δημοψήφισμα, που στήριξε με πάθος, ότι ήταν… ‘λάθος εκτίμηση’.
»Κανείς, όμως, δεν ξεχνά την πραγματικότητα: Στις 31.10.2011, έλεγε για την τυχοδιωκτική πρόταση Παπανδρέου ότι ήταν ‘κίνηση εκτόνωσης και λύτρωσης’! Και όχι μόνο αυτό. Προσπάθησε, σήμερα, να εμφανιστεί ότι ήταν αντίθετος και με το Μνημόνιο! Το χαρακτήρισε, μάλιστα…’ελλιπές’!
»Ο κ. Παπακωνσταντίνου, όμως, τον έχει ήδη καρφώσει για το ρόλο που έπαιξε και, μέχρι σήμερα, δεν του έχει απαντήσει. Ότι, δηλαδή, ο κ. Βενιζέλος ήταν από τους βασικούς συντάκτες του Μνημονίου, όχι μόνο ως υπουργός, αλλά και ως νομικός. Δηλαδή, στην ουσία, ο κ. Βενιζέλος, διάδοχος και συνεχιστής της πολιτικής Παπανδρέου, είναι αυτός που συνέταξε, επέβλεψε και εκτέλεσε το Μνημόνιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]

