Μόνο η 2η θέση στο μυαλό του Κώστα Μανωλά
Προσηλωμένος στον στόχο της ΑΕΚ να βγει στο Champions League μέσω των πλέι οφ δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό σίριαλ που παίχτηκε τον περασμένο Ιανουάριο με την Ντνιέπρ.
Προσηλωμένος στον στόχο της ΑΕΚ να βγει στο Champions League μέσω των πλέι οφ δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό σίριαλ που παίχτηκε τον περασμένο Ιανουάριο με την Ντνιέπρ.
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
»Πέρα από το “σίριαλ” που έγινε με τη μεταγραφή μου πριν λίγο καιρό εγώ είμαι ήρεμος και όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω την ομάδα μου. Τώρα έμεινα δυο αγωνιστικές έξω λόγω καρτών, ξεκουράστηκα και πιστεύω ότι θα παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος στη συνέχεια για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της κατάληψης της δεύτερης θέσης που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Δε διαβάζω πλέον τι γράφεται, γιατί κάθε μέρα γράφεται κάτι για μια διαφορετική ομάδα. Έχω πάει στη Ρόμα, έχω πάει στη Μαρσέϊγ, έχω πάει παντού. Μόνο για τη Ντνιέπρ ήταν αλήθεια. Ακόμα και απ’ την Έβερτον ποτέ δεν είχα πρόταση στα χέρια μου. Ο τύπος όμως ξέρετε, πάντα γράφει για να διαβάζει ο κόσμος», είπε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός.
Για τα πλέι οφ: «Και οι τέσσερις ομάδες που παίζουν στα πλέϊ οφ είναι πάρα πολύ καλές. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ομάδα και έχει μια δυνατή έδρα. Ο Παναθηναϊκός έχει βάθος και πολύ έμπειρους παίκτες, ενώ ο Ατρόμητος μπαίνει για πρώτη φορά στα πλέϊ οφ. Πιστεύω ότι το Τσάμπιονς Λιγκ θα παιχθεί μεταξύ της ΑΕΚ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι ο Ατρόμητος έχει πολλές πιθανότητες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταλύτης η διαγραφή Πολάκη για ξεκαθάρισμα πριν το κόμμα Τσίπρα
- Μουντιάλ 2026: Θετικό κλίμα στις επαφές FIFA – Ιράν
- Σταθερό το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για ακίνητα στην Αττική – Τι αναζητούν
- Eurovision 2026: Ο διεθνής Τύπος για τον θρίαμβο της Βουλγαρίας και το ελληνικό «Ferto»




