Δύο αδέλφια στη Μάνη ακρωτηριάστηκαν κατασκευάζοντας κροτίδες
Δύο αδέλφια, 21 και 25 χρονών έχασαν δάχτυλα του αριστερού τους χεριού, από έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κατασκευής αυτοσχέδιων κροτίδων στις Μηλιές της δυτικής Μάνης. Ο ένας έχασε δύο δάχτυλα ενώ ο άλλος τρία δάχτυλα. Τα δύο αδέλφια νοσηλεύονται φρουρούμενα.
Δύο αδέλφια, 21 και 25 χρονών έχασαν δάχτυλα του αριστερού τους χεριού, από έκρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια κατασκευής αυτοσχέδιων κροτίδων στις Μηλιές της δυτικής Μάνης. Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.
Τα δύο αδέλφια κατασκεύαζαν κροτίδες μέσα σε αποθήκη όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας και έπειτα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους, στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας. Γιατρός ενημέρωσε την αστυνομία για το συμβάν.
Και οι δύο τραυματίστηκαν στο αριστερό τους χέρι. Ο ένας έχασε δύο δάχτυλα ενώ ο άλλος τρία δάχτυλα. Τα δύο αδέλφια νοσηλεύονται φρουρούμενα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα